0889 17 70 60

Ел.услуги цени

Начало  >  Ел.услуги цени

Ел.услуги цени са лесно достъпни за всички наши клиенти, които имат нужда от поправка на свой домакински уред. Всички те работят благодарение на електричеството, което идва от включването им в контакти. Услугите от този тип обаче са различни, което определя и различията в крайните парични стойности. Онлайн запитване +359 889 17 70 60

Ел.услуги цени

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!

   Най-много работа обикновено се отваря при монтирането на ел.табла или други ел.инсталации, но не е изключено да възникне нужда от повече работа и при обикновеното ремонтиране на ключовите домакински уреди като перални, печки за готвене, климатици и хладилници. Всяко едно от тези съоръжения е много полезно за домакинствата.  
При посещение на техник се извършва задължителна диагностика на повредата!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонта се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!

Друга услуга от такова естество може да е свързване на контакт. Цените на пазара постоянно се променят с въвеждането на нови методи и технологии, а не бива да забравяме, че се внасят и доста части от чужбина. Сред разходите за такива електро услуги пък понякога се забравя предвиждането на транспортирането на цели конструкции като табла, както и преместването на вещи, които биха пречили на работата или пък има опасност повърхностите им да се наранят. Това налага заключението, невинаги, че понякога по-бързото приключване на работата може да се отрази и върху цената, както и обратното – забавянето да я повиши. Цени на ел.услуги могат да се видят от сайта ни по всяко време, като дори има на разположение  и електронен калкулатор, така че да си направят сметка. Цени ел.услуги е нещо, което е важно и за нас, така че винаги сме отворени за въпроси от страна на клиентите.

Услуги