0889 17 70 60

Електротехник

Начало  >  Електротехник

Електротехник е една от основните позиции във всяка фирма, която се занимава с поправка и ремонт по домовете на различни по вид домакински уреди. Същият специалист обаче е полезен и за помещения, където постоянно, едва ли не 24 часа в денонощието, въпросните уреди работят. Онлайн запитване +359 889 17 70 60

Електричар
   Електричар е другото наименование на ...
Ел.техник София цени
   Ел.техник София цени е едно от обичай...
Ел.техника
   Ел.техника е общо понятие за много ур...

Електротехник

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Така например в един ресторант, в който има доста клиенти по всяко време, нуждата от изправност на готварските печки, хладилниците и камерите е от решаващо значение. В компетенциите на ел.техника е не само да открие повредата, но и да се заеме с нейното отстраняване. Без значение за кой точно уред се отнася, винаги трябва да се свързваме със специалисти колкото се може по-бързо. Дори и по-второстепенни на пръв поглед уреди като тостери и фритюрници трябва да работят добре по всяко време, защото са ползвани в процеса на готвене. Но всъщност има един определен уред, без чието надеждно функциониране няма да работи нито едно от изброените вече съоръжения. Става дума за свързване на контакт, към който включваме уредите от домакинството. За съжаление често се случва в един дом да има много контакти, но да са в неизправност по една или друга причина. Що се отнася до ел.таблата, те също имат основна функция – отговарят за захранавнето  с ток понякога на цели жилищни кооперации. За всичко това имаме нужда от електротехници, които да се заемат с повредите и възможно най-бързо да приведат инсталациите в изправност. За всяка една отделна услуга си има и различни цени, които клиентите не бива да пренебрегват.

Услуги