0889 17 70 60

Ел.техник София цени

Начало  >  Електротехник  >  Ел.техник София цени

   Ел.техник София цени е едно от обичайните търсения на много хора, които имат спешна нужда от поправка на определени домакински уреди. Нормално е цените на такива услуги винаги да са различни, следователно трябва внимателно да си направим сметките, преди да се решим да прибегнем към подобни решения. Онлайн запитване +359 889 17 70 60

Ел.техник София цени

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Поправката на домакински електрически съоръжения е приоритет за всеки, който поддържа жилище, защото без тях не сме в състояние да извършваме дори рутинни и обикновени неща. Пералните машини се използват за пране на дрехите, готварските печки за приготвяне на храна, а хладилниците – за съхраняването на различни продукти. Всеки един от тях, ако се развали, ще постави обитателите на дома в крайно неблагоприятно положение. Електричарите са хора, в чиито правомощия и компетенции влиза именно ремонтирането на уредите, което може да включва замяната на стара част с нова или тяхното почистване от насъбрали се във вътрешността отпадъци или частици, които пречат на нормалното функциониране. Също така техниците могат при нужда да закупят отделни части, които се намират по-трудно на пазара и следователно не са достъпни за поръчителите на поправката. В крайна сметка и това влиза в цената – непредвидените разходи за отделни части, времето за работа, а също и транспортирането на уреда от едно място на друго, защото и това е възможно. Невинаги поправката може да се извърши на място, макар че това по-скоро се отанся за големи уреди като телевизори, уредби или компютри. Но всеки електротехник на територията на столицата от нашата фирма прави най-доброто за клиентите.

Услуги