0889 17 70 60

Ремонт на електроуреди

Начало  >  Ремонт на електроуреди

Ремонт на електроуреди се налага всеки ден в различните домакинства, защото с времето те или остаряват или се износват, или се повреждат по начин, по който няма как да се избегне намесата на специалиститите. В зависимост от това какъв е уредът, различни са и начините, по които той се поправя. Онлайн запитване

Ремонт на печки
   Ремонт на печки е поредната услуга, к...
Ремонт на ел.уреди София
   Ремонт на ел.уреди София е обичайна п...
Ремонт на керамични котлони
   Ремонт на керамични котлони може да с...
Ремонт на фурни
   Ремонт на фурни също като ремонт на к...
Ремонт на перални София
   Ремонт на перални София е едно от оби...
Ремонт на бойлери София
   Ремонт на бойлери София се налагат по...
Ремонт на гладачни машини
Извършването на ремонт на гладачни машини е дейнос...

Ремонт на електроуреди

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!

  
При посещение на техник се извършва задължителна диагностика на повредата!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонта се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!

Например ако има нещо нередно с готварската ни печка, се отварят котлоните или фурната, която най-често бива увреждана. Възможно е обаче да се повредят още тостер, фритюрник или миксер, все на пръв поглед не толкова важни пособия, но без тях не минава нито един ден, без да се използват. Когато говорим за уреди, трябва да имаме предвид, че и големите такива като телевизори и компютри също действат благодарение на включеното към тях електричество. Ето защо ако искаме да намалим до минимум риска от повреда в уредите си, трябва първо да имаме на разположение качествени ел инсталации и контакти, а защо не и разклонители, разполагащи с доста гнезда. Свързване на контакт също е услуга, която може да предотврати повредата на уредите, стига въпросната манипулация да се извърши на нужното високо ниво. Не на последно по важност място стои въпросът с цените на ремонтите на уреди – те винаги са различни и точно защото понякога се струват високи на някои хора, те отлагат поправката на уреда напред във времето. Ние предлагаме на клиентите си не само първокачествени услуги и ремонт на уреди, но и достъпни и отговарящи на професионализма цени.

Услуги