0889 17 70 60

Ремонт на ел.уреди София

Начало  >  Ремонт на електроуреди  >  Ремонт на ел.уреди София

   Ремонт на ел.уреди София е обичайна практика за много фирми, които работят на територията на цялата страна. Често пъти именно в столицата се налага най-много ремонтиране, защото и потреблението е най-голямо като самият град. Онлайн запитване

Ремонт на ел.уреди София

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!

  
При посещение на техник се извършва задължителна диагностика на повредата!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонта се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!

   Ние предлагаме услугите си за всеки квартал, така че при проблеми с някой домакински уред винаги сме насреща и готови да отстраним проблема. Много са причините, които да доведат до излизането на даден уред от строя, но не бива да забравяме, че често това се случва и по вина на обитателите на дома. Те не само забравят продължително време включен уреда в контакта дори и когато той не функционира, но и по невнимание могат да го изпуснат и така той да се счупи. Някои съоръжения като хладилници и фризери няма как да се изключат, но при други нещата стоят по различен начин. Иначе друга конкретна причина за ремонт е остаряването на уреда, изтичането на гаранцията, след която той вече не може да бъде поправен безплатно, както и ниското качество на производство. Целият този комплекс от фактори отваря работа на специалистите, които работят в ел.фирми, предлагащи поправка на уреди по домовете. Цената на всяка една услуга е различна, следователно за хората понякога е трудно да си направят точните сметки, но като цяло ремонт на електроуреди е не толкова скъп, колкото наложителен. Ако оставим например готварската печка в неизправност, домакинството няма как да си осигури храна, така че ремонтите на подобни уреди винаги трябва да са приоритет.

Услуги