0889 17 70 60

Ремонт на фурни

Начало  >  Ремонт на електроуреди  >  Ремонт на фурни

   Ремонт на фурни също като ремонт на котлони е една от основните услуги, когато става дума за поправка на домакински електроуреди. Те работят на ток, ето защо често пъти причината за възникването на проблем е в самото електричество. Рязкото му и внезапно прекъсване може да предизвика трайно увреждане във фурната, а излезе ли тя от строя, не е възможно да се приготвя храна. Онлайн запитване

Ремонт на фурни

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!

  
При посещение на техник се извършва задължителна диагностика на повредата!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонта се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!

   За всяко домакинство такава неприятност е неизбежна – рано или късно готварските печки се развалят, особено ако вече са доста стари. Много признаци биха могли да ни посочат, че нещо с печката ни не е наред. Специално с фурните, например таймерът може да угасне или пък монтираните вътре осветителни тела да не искат да се запалят при включване. Тогава е повече от ясно, че трябва да потърсим помощта на експерти, в чиито компетенции е поправката на печки за готвене. Въпреки че днес за клиентите се предлагат модерни уреди, които имат доста автоматизирани функции, нито едно от съоръженията не е застраховано на сто процента от сериозна повреда. Фурните се състоят от много компоненти, включително и от решетки от типа скара. Възможно е дори те да са в основата на проблема, ако не се почистват и поддържат както трябва. Това обаче е само един от вариантите, а те могат да са буквално десетки. Не е препоръчително за клиентите, особено ако не са в сферата на ел.техника , да се опитват сами да поправят фурната, защото е по-вероятно да задълбочат увреждането на уреда.

Услуги