0876 55 03 93

Ремонт на ел.уреди София

Начало  >  Ремонт на електроуреди  >  Ремонт на ел.уреди София

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Ремонт на електроуреди София и бяла домакинска техника се налага всеки ден в различните домакинства, защото с времето те или остаряват или се износват, или се повреждат по начин, по който няма как да се избегне намесата на специалиститите.

В зависимост от това какъв е уредът и необходимият ремонт съществуват различни варианти, по които той се поправя, но това, което трябва да се направи първо е да се подаде заявка.

На посоченият телефон се записва ден и час за посещение, в удобно за Вас време.

Идвайки на място, колегата извършва диагностика, за да установи проблема и Ви информира, какъв ремонт е необходим и колко ще струва.

Ако е възможно, го извършва веднага, а ако се касае за подмяна на някаква част, отива да я закупи и се връща на второ посещение, за да я монтира. При възможност, това става още същия ден, ако не, се уговаря друг ден и час.

Онлайн запитване +359 876 550 393

Ремонт на ел.уреди София

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!     Ремонт на ел.уреди София е обичайна практика за много фирми, които работят на територията на цялата страна. Често пъти именно в столицата се налага най-много ремонтиране, защото и потреблението е най-голямо като самият град.

   Ние предлагаме услугите си за всеки квартал, така че при проблеми с някой домакински уред винаги сме насреща и готови да отстраним проблема. Много са причините, които да доведат до излизането на даден уред от строя, но не бива да забравяме, че често това се случва и по вина на обитателите на дома. Те не само забравят продължително време включен уреда в контакта дори и когато той не функционира, но и по невнимание могат да го изпуснат и така той да се счупи. Някои съоръжения като хладилници и фризери няма как да се изключат, но при други нещата стоят по различен начин. Иначе друга конкретна причина за ремонт е остаряването на уреда, изтичането на гаранцията, след която той вече не може да бъде поправен безплатно, както и ниското качество на производство. Целият този комплекс от фактори отваря работа на специалистите, които работят в ел.фирми, предлагащи поправка на уреди по домовете. Цената на всяка една услуга е различна, следователно за хората понякога е трудно да си направят точните сметки, но като цяло ремонт на електроуреди е не толкова скъп, колкото наложителен. Ако оставим например готварската печка в неизправност, домакинството няма как да си осигури храна, така че ремонтите на подобни уреди винаги трябва да са приоритет.

Услуги