0876 55 03 93

Ремонт на гладачни машини

Начало  >  Ремонт на електроуреди  >  Ремонт на гладачни машини

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Извършването на ремонт на гладачни машини е дейност, която нашата фирма предлага на своите клиенти. Тъй като тези продукти се състоят от много на брой компоненти, всеки един от тях би могъл рано или късно да се повреди и това да наложи спешното ремонтиране. Освен машините, ползвани за дома, също така има и стоки, които обслужват хотели и заведения с висока производителност. Онлайн запитване +359 876 550 393

Ремонт на гладачни машини

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!При тях преминават големи количества пране всеки ден, което впоследствие трябва да се изглади и изсуши. Външното тяло е само един от елементите, които могат да се увредят след честа употреба, независимо колко качествени са отделните му компоненти. По отношение на нагряването, там също е възможно да възникнат немалко проблеми, в резултат на което машината да не е в състояние да извършва това, за което е предназначена. Газово или парно, а също и електрическо, нагряването е една от основните движещи сили при машините за гладене. Към тези машини често се предлагат в комплект и допълнителни аксесоари, а те също като всяка друга техника могат да претърпят увреждания. В тази категория задължително влизат специализираните колички за румсервиз или пък тези за мокро и сухо гладене. Мобилните стелажи за дрехи и количките от същия тип с името „ клетка” пак са сред компонентите, които се поправят при нужда от ремонт. Предлаганата от нас услуга е на разположение на всичките ни клиенти, независимо в коя част на страната се намират, като цената зависи от степента на повредата, която трябва да се отстрани.

Услуги