0876 55 03 93

Ремонт на перални по домовете

Начало  >  Ремонт на електроуреди  >  Ремонт на перални София  >  Ремонт на перални по домовете

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!

Ремонт на перални е едно от обичайните търсения за потребителите. Във всяко едно домакинство има пералня, комбинирана със сушилня или два такива отделни уреда. Без тях живота на съвременната домакиня е немислим. Когато пералнята спре да работи идват на помощ нашите специалисти.

В зависимост от модела и марката и необходимият ремонт, съществуват различни варианти, по които пералнята се поправя, но това, което трябва да се направи първо е да се даде заявка.

На посоченият телефон се записва ден и час за посещение, в удобно за Вас време.

Идвайки на място, колегата извършва диагностика, за да установи проблема и Ви информира, какъв ремонт е необходим и колко ще струва.

Ако е възможно, го извършва веднага, а ако се касае за подмяна на някаква част, отива да я закупи и се връща на второ посещение, за да я монтира. При възможност, това става още същия ден, ако не, се уговаря друг ден и час.

Онлайн запитване +359 876 550 393

Ремонт на перални по домовете

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Ремонт на перални по домовете е поредната услуга, която предлагаме на всеки един от клиентите си. Независимо дали пералната машина е нова или сравнително стара, винаги може да възникне дадена повреда, отстраняването на което е възможно единствено с намесата на професионални и опитни специалисти.  

Този домакински уред е пряко свързан с битовите ни нужди, защото чрез него перем дрехите си, така че винаги да са чисти. Ето защо една перална машина никога не бива да се оставя повредена – вместо това е наложително колкото може по-бързо да се заемем с отстраняването на проблема. Много са нещата, които биха могли да се повредят в пералнята. На първо място това е образуването на котления камък, в резулатт на който се образува ръжда, която разяжда вътрешните елементи на машината. Друга типична повреда може да касае гумената повърхност, с която се облепя кръглата сфера. В нея по традиция се пъхат необходимите за пране дрехи. Отделението за перилните препарати и омекотителите също трябва да се проверяват профилактично. Това са само малка част от случаите, в които ремонтът на пералнята е наложителен, а ако тя е наистина стара и вече често се разваля, е далеч по-изгодно за хората да си купят нова. Цените на ремонт на този уред са винаги различни и зависят от особеностите на повредата. Понякога се налага допълнителното купуване на части, което е свързано с отделянето на време, а този фактор в сферата на строителството и ремонтите се заплаща допълнително.

Услуги