0876 55 03 93

Апартаментни табла

Начало  >  Свързване на ел.табло  >  Апартаментни табла

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
   Ел. табло за апартамент може да бъде срещнато и под още едно известно наименование от хората, така че те няма да са в грешка. Апартаментни табла означава същото като ел табло, следователно тук става ясно, че въпросните конструкции са предназначени само и единствено за жилищата. Онлайн запитване +359 876 550 393

Апартаментни табла

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   До голяма степен тези табла си приличат с входните, но са по-малки и съответно с по-ограничен капацитет на мощност и покритие. Това обаче не означава, че по-малкото натоварване не може да доведе до повреда или дори до по-лоши последствия – изводът е, че по всяко време на годината трябва да следим състоянието на таблата си. Понеже това едва ли е в компетенцията на повечето потребители, за всички е препоръчително да се обръщат към служителите на фирма, предлагаща ел.услуги. Така в тяхно лице ние имаме сигурен източник, че таблото не само функционира добре, но и няма причини да се тревожим за повреди. Стандартните табла нямат автоматични предпазители, но днес на пазара се предлага и такава опция за клиентите. В крайна сметка всичко опира до техния индивидуален избор, но от друга страна не бива да пренебрегваме съветите и препоръките на специалистите. Твърде възможно е благодарение на тях да се сдобием с табло, което не само е много изгодно по отношение на цената, но и функционира напълно без проблеми. Таблата от типа апартаментни понякога са много стари, ако са поставени през миналия век и въпреки че някои от тях още функционират, именно те често са застрашени от трайни увреждания.

Услуги