0876 55 03 93

Смяна на ел.табло

Начало  >  Свързване на ел.табло  >  Смяна на ел.табло

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
   Смяна на ел.табло може да се наложи по всяко време на годината, ето защо никой не е застрахован от подобна неприятност. Смените на тези системи не са наложително единствено когато възникне повреда, неспособна за отстраняване. Тогава клиентите практически нямат избор, освен да прибегнат до ново табло, което да осигурява захранване за дома им. Онлайн запитване +359 876 550 393

Смяна на ел.табло

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Към днешна дата голяма част от ел инсталациите са на преклонна възраст, което говори за износеност и похабеност. Въпреки това не са малко блоковете и офисите, в които тези табла продължават да работят, независимо от рисковете. След като на пазара има достатъчно атрактивни и качествени нови варианти, всеки трябва просто да направи свое проучване и така да избере подходящото табло. Ел.табло с автоматични предпазители определено е опция, върху която си струва да се помисли. Сменянето на таблото може да се извърши бързо или по-бавно, като всичко зависи от причината. Ако тя е продиктувана от факта, че инсталацията е стара, няма причина за излишно забавяне. Не така обаче стоят нещата при положение, че таблото е увредено в резултат на късо съединение или друга неприятност, изискваща професионална и бърза намеса. Не е препоръчително подобна операция да се оставя в ръцете на домашни майтстори, защото те, колкото и познания да имат в областта на ремонтите, все пак не са професионалисти и винаги могат да допуснат грешка, костваща още допълнителни разходи. Това е нещо, което със сигурност иска да избегне всеки клиент, независимо от финансовото си месечно състояние.

Услуги