0876 55 03 93

Ел.инсталация

Начало  >  Ел.инсталация

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Ел.инсталация е понятие, което може да обхваща много неща, но всички те са свързани с монтажа и отстраняването на проблеми по електричеството. За съжаление това е проблем, който всеки ден изнервя и тормози много собственици на домове и офиси. Онлайн запитване +359 876 550 393

Ел.инсталации цени
   Ел.инсталации цени винаги са различни...

Ел.инсталация

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Така че няма начин да се избегне контактът със специалисти, способни да отстраняват въпросните повреди. Има много различни проблеми, които могат да възникнат по едно ел.табло – например да изгорят бушоните или да се наложи неговата цялостна смяна. И при двата случая се налагат бързи и навременни мерки, защото на никого не му е приятно да стои без електричество. То е едно от най-необходимите средства за извършването на рутинните домакински дейности като готвене, пране и дори миене на съдове, ако за тази цел използваме миялна машина. Нашата фирма предлага различни електро услуги. Инсталацията е различна по своя вид, но най-често е под формата именно на табло, поставено на някоя от стените на дома. Ако пък става въпрос за такава от типа входна, тя се поставя на централно място, където достъпът до нея да е лесен по всяко време. Именно повредите в такива съоръжения са особено неприятни, защото отговарят за захранването с ток на цели етажи, а осветлението във входовете е приоритет на живеещите в различните по вид сгради. Но за увреждане в нашата електрическа инсталация можем да сме си виновни и самите ние, особено ако не взимаме мерки за нейната профилактична проверка. В много случаи пък се пренебрегват поставените на видно място обяви, свързани с посещения на ел.майстори точно по проверка за таблата.

Услуги