0876 55 03 93

Ел.услуги цени

Начало  >  Ел.услуги цени

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Ел.услуги цени са лесно достъпни за всички наши клиенти, които имат нужда от поправка на всякакви ел. уреди в бита и домакинствата. Стремим се да отстраняваме повредите максимално бързо, в зависимост от сложността на повредата. Поддържаме налични базови части, което в много случаи спестява време, пари и нерви на клиентите ни! Нашата фирма се занимава с широка гама услуги, което ни помага да бъдем максимално полезни на своите клиенти, тъй като не се налага да търсят различни фирми за всяка услуга. Онлайн запитване +359 876 550 393

Ел.услуги цени

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Най-много работа обикновено се отваря при монтирането на ел.табла или други ел.инсталации, но не е изключено да възникне нужда от повече работа и при обикновеното ремонтиране на ключовите домакински уреди като перални, печки за готвене, климатици и хладилници. Всяко едно от тези съоръжения е много полезно за домакинствата.  
При посещение на техник се извършва задължителна диагностика на повредата!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонта се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!

Друга услуга от такова естество може да е свързване на контакт. Цените на пазара постоянно се променят с въвеждането на нови методи и технологии, а не бива да забравяме, че се внасят и доста части от чужбина. Сред разходите за такива електро услуги пък понякога се забравя предвиждането на транспортирането на цели конструкции като табла, както и преместването на вещи, които биха пречили на работата или пък има опасност повърхностите им да се наранят. Това налага заключението, невинаги, че понякога по-бързото приключване на работата може да се отрази и върху цената, както и обратното – забавянето да я повиши. Цени на ел.услуги могат да се видят от сайта ни по всяко време, като дори има на разположение  и електронен калкулатор, така че да си направят сметка. Цени ел.услуги е нещо, което е важно и за нас, така че винаги сме отворени за въпроси от страна на клиентите.

Услуги