0876 55 03 93

Свързване на контакт

Начало  >  Свързване на контакт

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
При свързване на контакт трябва да се действа внмателно и прецизно, защото не е изключено да възникне късо съединение в резултат на скрити и невидими за окото кабели в помещението. Подобен риск е налице и когато тече ремонт на банята и най-вече лепене на плочки и подови настилки. Онлайн запитване +359 876 550 393

Свързване на контакт

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Специално контактите са сред онези пособия, без които не може нито едно домакинство, независимо дали говорим за такова от типа жилищно или офисно. Контактите служат за включването на всички важни уреди – компютри, телевизори, както и многобройните домакински такива. Понякога се налага допълнителен монтаж на контакт в стаята, особено ако уредите са повече, като в този случай обикновено се прибягва до употребата на разклонители, които разполагат с пет или повече гнезда. Контактите се свързват към някои уреди посредством кабели, но тази услуга е по-специална. В случая не става дума за класическо окабеляване, каквото например се наблюдава при поставянето на интернет. Контактите са различни по вид и това също може да се окаже проблем, но най-вече за домашните майстори. Затова като цяло не се препоръчва да се доверяваме на тях, а на опитни и квалифицирани специалисти. Такива работят в нашата фирма, а за да се свържат с нас, клиентите просто трябва да се обадят на телефоните или да ни пишат на имейла. При свързването на контакти има редица особености, включително и подходящо място за монтирането му. Най-често те се намират на стени, но ако са зад леглото или голям по обем шкаф, това крие рискове от даване на късо.

Услуги