0876 55 03 93

Ремонт на електроуреди

Начало  >  Ремонт на електроуреди

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Ремонт на електроуреди и бяла домакинска техника се налага всеки ден в различните домакинства, защото с времето те или остаряват или се износват, или се повреждат по начин, по който няма как да се избегне намесата на специалиститите.

В зависимост от това какъв е уредът и необходимият ремонт съществуват различни варианти, по които той се поправя, но това, което трябва да се направи първо е да се подаде заявка.

На посоченият телефон се записва ден и час за посещение, в удобно за Вас време.

Идвайки на място, колегата извършва диагностика, за да установи проблема и Ви информира, какъв ремонт е необходим и колко ще струва.

Ако е възможно, го извършва веднага, а ако се касае за подмяна на някаква част, отива да я закупи и се връща на второ посещение, за да я монтира. При възможност, това става още същия ден, ако не, се уговаря друг ден и час.

Онлайн запитване +359 889 17 70 60

Ремонт на печки
Ремонт на печки е поредната услуга, която е ...
Ремонт на ел.уреди София
Ремонт на електроуреди София и бяла домакинска т...
Ремонт на керамични котлони
Ремонт на керамични котлони  може да се извъ...
Ремонт на фурни
Ремонт на фурни, също като ремонт на котлони...
Ремонт на перални София
Ремонт на перални е едно от обичайните търсе...
Ремонт на сушилни
Много от сушилните работят на принципа на опростен...
Ремонт на бойлери София
  Ремонт на бойлери се налага постоянно...
Ремонт на гладачни машини
Извършването на ремонт на гладачни машини е дейнос...
Монтаж на климатици
Процедурата по монтаж на климатици е свързана със ...

Ремонт на електроуреди

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!Ремонт на електроуреди се налага всеки ден в различните домакинства, защото с времето те или остаряват или се износват, или се повреждат по начин, по който няма как да се избегне намесата на специалиститите. В зависимост от това какъв е уредът, различни са и начините, по които той се поправя.   

Например ако има нещо нередно с готварската ни печка, се отварят котлоните или фурната, която най-често бива увреждана. Възможно е обаче да се повредят още тостер, фритюрник или миксер, все на пръв поглед не толкова важни пособия, но без тях не минава нито един ден, без да се използват. Когато говорим за уреди, трябва да имаме предвид, че и големите такива като телевизори и компютри също действат благодарение на включеното към тях електричество. Ето защо ако искаме да намалим до минимум риска от повреда в уредите си, трябва първо да имаме на разположение качествени ел инсталации и контакти, а защо не и разклонители, разполагащи с доста гнезда. Свързване на контакт също е услуга, която може да предотврати повредата на уредите, стига въпросната манипулация да се извърши на нужното високо ниво. Не на последно по важност място стои въпросът с цените на ремонтите на уреди – те винаги са различни и точно защото понякога се струват високи на някои хора, те отлагат поправката на уреда напред във времето. Ние предлагаме на клиентите си не само първокачествени услуги и ремонт на уреди, но и достъпни и отговарящи на професионализма цени.

Услуги