0876 55 03 93

Видеонаблюдение

Начало  >  Видеонаблюдение

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
В сферата на видеонаблюдение има много неща, за които трябва да се мисли, така че техниката да работи на високо ниво и да ни е от полза. Едно от първото, за което мислят потребителите, това са цените на камерите. Онлайн запитване +359 876 550 393

Видеонаблюдение

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!Тъй като моделите на пазара са различни, това налага разлики и в паричните стойности на продукта. ДВР рекордерите също като камерите се продават на базата на своите технически характеристики, а те са изключително важни при определянето на цената. Друго важно обстоятелство е дали доставената ни техника е в изправност или има сериозни дефекти. Всички наблюдателни аксесоари се характеризират с финост, ето защо е изключително неприятно да се установи, че в системата има повреди. Ако техниката е вече поставена и не работи правилно, най-логично изглежда да се обърнем към производителя на продукта за гаранция. Преди продуктът да се замени с нов или да бъде върнат с подменени части, следва да бъде транспортиран до специализираните за поправка сервизи.

                Проблемът със системата за видеонаблюдение може да е повече или по-малко сериозен, ето защо е трудно да се определи с точност колоко ще трае ремонтът. Обикновено срокът варира от 10 до 30 дни, като възможно най-лошото развитие за потребителите е, ако се лишат от охранителните си системи за един месец. BNC конекторите са много важен аксесоар в тази връзка, още повече, ако монатжистите на охранителната техника сме самите ние. Не е изключено да счупим някой от тези конектори, тъй като те попадат в групата на така наречените консумативи. Дюбел пироните и захранващите конектори са още два продукта, с които е възможно да си имаме проблеми. Накрая е важно да се обобщи, че винаги е по-добре да се снабдяваме с камери за наблюдение високо качество, защото тези с ниско се развалят по-често и тогава е добре да имаме под ръка резервен комплект.

Услуги