0876 55 03 93

Свързване на ел.табло

Начало  >  Свързване на ел.табло

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Свързване на ел.табло е услуга, която е много популярна в сферата на ремонтните и като цяло строителните дейности, защото те не се изчерпват единствено с класическото обновяване на дома. Таблата от този тип обикновено се поставят на стената в коридора, но е възможно също така да са и в друго помещение. Онлайн запитване +359 876 550 393

Ел.табло с автоматични предпазители
   Ел.табло с автоматични предпазители е...
Монтаж на ел.табло
   Монтаж на ел.табло е основна услуга в...
Смяна на ел.табло
   Смяна на ел.табло може да се наложи п...
Апартаментни табла
   Ел. табло за апартамент може да бъде ...
Смяна на ел.табло в апартамент
   Смяна на ел.табло в апартамент нашите...

Свързване на ел.табло

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Важното е в хода на свързването да се действа много внимателно и на високо професионално ниво, защото в противен случай може да бъде застрашена сигурността на дома. Не е тайна за никого, че даването на късо съединение е твърде възможно именно при ел.уредите, включително и домакинските. Таблата може да са стандартни модели или пък такива, които имат допълнителни автоматични предпазители. Такава опция не е за пренебрегване, ето защо е добре за клиентите да помислят и ако имат въпроси, да се обърнат към специалистите ни за съдействие. Иначе таблата могат да имат и допълнителна стъклена преграда, но и по нея не е изключено да възникнат повреди. Свързването на таблата, ако е за цели входове, изисква повече работа и най-вече избор на място. Важно е впоследствие захранването да се следи постоянно, така че ако се появи повреда, да се действа за нейното отстраняване. За съжаление днес много от ел.таблата са стари и изхабени, а това предразполага образуването на повреди, трудни за отстраняване. Ето защо е най-добре да се помисли за напълно нова ел.инсталация, а благодарение на усъвършенстваните методи до минимум се намалява рискът от скорошно изчерпване на системата.

Услуги