0876 55 03 93

Монтиране на полилей

Начало  >  Монтиране на полилей

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Монтиране на полилей е характерна дейност от областта на ремонтно – монтажните дейности, които са пряко свързани с обновяването на дома. Полилеите са вид осветителни тела, в еднаква степен подходящи за всяко едно помещение на жилището. Често те се поставят в дневната, но такива фигурират още в спалнята или някой от коридорите. Онлайн запитване +359 876 550 393

Монтаж на лунички
   Монтаж на лунички е малко по-непопуля...

Монтиране на полилей

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   За да сме сигурни в правилния им избор, трябва да познаваме не само разнообразните модели на пазара, но и начините на свързване. Това е обаче техническа операция, ето защо електротехник или електричар са тези, от които имаме нужда при такива случаи. По принцип има и много домашни майстори, които донякъде разбират от монтаж на осветителни тела, но те винаги са застрашени от това да допуснат фатална грешка, в резултат на което да нанесат трайни увреждания на бушоните и на ел.таблата, а това може да доведе до прекъсване на електрическото захранване за дълго време. Има различни по вид полилеи, включително и такива от типа паяк, които се състоят от четири глобуса с по една стандартна електрическа крушка. Трябва да се действа внимателно при работата с фасонките и цялата конструкция, защото само по този начин клиентите ще се убедят, че са избрали правилната фирма. Полилеите се поставят по различни причини – търсене на промяна на домашната обстановка или просто като по-добър вариант за осветлението. Изработват се от разнообразни материали, но специално глобусите са най-често от стъкло. Благодарение на богатия и разнообразен избор, всеки може да намери най-добрата лампа и да се радва на отлично осветление.

Услуги