0876 55 03 93

Окабеляване

Начало  >  Окабеляване

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Окабеляване е термин, който вероятно звучи познато на много хора. Например той се среща и в разговорния ни език в ежедневието, като го свързваме предимно с кабели. Независимо от това повърхностно тълкуване на въпросната услуга, тя е една от най-разпространените и в същото време полезни за клиентите. Онлайн запитване +359 876 550 393

Окабеляване

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   При прокарването на интернет в дома или офиса няма как да минем без окабеляването. В случая обаче не бива да акцентираме само върху мрежата, а и върху всички други варианти, където има нужда от кабелите. Така например при свързването на ел.табла или свързване на контакт те също са в наличност. Понякога пък именно кабелите могат да стоят в основата на забавянето на работния процес, това е често срещано явление за помещения като банята. Твърде възможно е под плочките да има скрит кабел, който с досег при оборудването да предизвика прекъсване или дори късо съединение. То трябва да се избягва по всякакъв възможен начин. Една от препоръките в тази насока, включително и за специалистите, е да носят обезопасителна екипировка, като маска за очи или ръкавици. Каските пък са задължителни при някои манипулации, а окабеляването определено крие рискове. Кабели всъщност има във всеки един от домакинските уреди – пералнята, готварската печка и хладилника. При тях не се налага прокарването на допълнителен кабел, но ако ремонтът касае нещо по щепселите и контактите, то тогава и кабелът е неразривна част от оборудването. На пазара се продават много вариации на разклонители и контакти, които да се ползват в домакинствата и офисите.

Услуги