0876 55 03 93

Ел.техника

Начало  >  Електротехник  >  Ел.техника

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
   Ел.техника е общо понятие за много уреди, които притежаваме в нашите домове и офиси. Всички те трябва да функционират по възможно най-добрия начин, защото иначе ще изпаднем в неблагоприятно положение, свързано с тяхната повреда и невъзможността да извършваме дейности от битов характер. Онлайн запитване +359 876 550 393

Ел.техника

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Предимно в техниката от типа електро влизат уреди като хладилници, печки, климатици, перални и миални машини, но едва ли ще сбъркакаме, ако причислим към категоррията и ел.табла и ел.инсталация, отговарящи за електроподаването в цели жилищни и офисни сгради. За всяка една конкретна ситуация, свързана с повреда или монтаж на съоръжение, нашите специалисти са добре подготвени и обучени. Те не само се стремят към лесна и двустранна комуникация с клиентите, но и предлагат иновативни и модерни решения на техните проблеми. Възможно е замяната на ключова част с нова да се окаже основното в успеха на поправката, но ако клиентът не знае откъде да я купи, това допълнително усложнява нещата. Ето защо покупката на отделни компоненти, които касаят ремонта на техниката, е добре да се остави в ръцете на специалистите. Техниката като всяко друго нещо остарява и се износва и идва време, когато трябва да се замени. Това е една от водещите и първи по значение ремонтни дейности, които да извършим в дома си, но за целта трябва да направим две неща. От една страна е необходимо да изберем добра и надеждна фирма, а от друга – да имаме на разположение необходимите финансови средства, заделени от бюджета за месеца.

Услуги