0876 55 03 93

Електричар

Начало  >  Електротехник  >  Електричар

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
   Електричар е другото наименование на специалността ел.техник – между двете няма разлика, но въпреки това се срещат по два различни начина. Така че ако даден клиент си мисли, че е в грешка, то той няма основания за подобно съмнение. В компетенциите на този вид специалисти е поправката на всякакъв вид домакински електро уреди, а в това число влизат и таблата. Онлайн запитване +359 876 550 393

Електричар

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Но като цяло под уреди се разбират най-вече тези, които се използват в домакинството – печки, хладилници, фризери, тостери и много други. Всеки един от тях има различни функции, следователно не бива да ги оставяме в неизправност за дълъг период от време. Ако в настоящия наложителен момент не разполагаме с необходимите пари за ремонт, то е добре да се помисли за изтеглянето на потребителски кредит, който да покрие разноските. Електричарите са хора, които работят във фирми, но вероятно не е изключено да се попадне и на такъв, работещ на свободна практика. Такъв човек спада към категорията на домашен майстор и въпреки че често предлага по-ниски цени за извършването на определена услуга, това не означава, че разполага с добри технически познания. Затова когато имаме нужда от техник за ремонт на електроуреди, е по-добре да се обръщаме директно към фирма с доказана репутация. Всеки един уред може да се развали неочаквано – от такова нещо няма застрахован на сто процента. Ето защо ако ни се случи, трябва възможно най-бързо да отстраним повредата, за да можем после пак да ползваме съоръжението по предназначение и без никакви проблеми.

Услуги