0876 55 03 93

Монтаж на лунички

Начало  >  Монтиране на полилей  >  Монтаж на лунички

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
   Монтаж на лунички е малко по-непопулярна ел.услуга в сравнение с някои други, но и тя намира доста приложение и се радва на успех сред клиентите. Те са различни по отношение на своите виждания, следователно е нормално техните предпочитания да се разминават. И ако някои са привърженици на класическите лампи и полилеи, то има и фенове на луничките. Онлайн запитване +359 876 550 393

Монтаж на лунички

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Всеки от нас, или поне повечето, сме виждали подобно съоръжение ако не в дома си или в офиса, то в специализираните магазини за осветление. Те се наричат светомаркети и предлагат голямо разнообразие от продукти, следователно има доста опции, от които да избираме за покупка. Въпросът обаче с поставянето им е малко по-деликатен и изисква намесата на специалисти - електротехник или електричар, които добре си разбират от работата. Нашата фирма предлага монтиране на лунички срещу съответното заплащане,  а за по-голямо улеснение сме предоставили на хората и електронен калкулатор, с който всеки да си направи собствени сметки. Луничките са много ефикасни осветителни тела, които могат да заместят лампата във всяка една стая, но се поставят най-вече с цел да осигурят малко по-интимна и приглушена атмосфера. Така банята или спалнята могат да се превърнат в още по-комфортни помещения. Има доста модели при луничките, включително и по отношение на яркостта на светене. Всичко това и други неща би трябвало да се вземат предвид от хората, защото в противен случай ще се сдобият с нещо, което не само няма да се вписва добре в дома им.

Услуги