0876 55 03 93

Монтаж на климатици

Начало  >  Ремонт на електроуреди  >  Монтаж на климатици

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Процедурата по монтаж на климатици е свързана със спазването на редица последователни стъпки, ако искаме уредът да работи безпроблемно. Може би първата и най-важна стъпка е да се постави на подходящо място външното тяло на климатика, така че той да е колкото се може по-ефективен. За да се извърши всичко около подготовката за предстоящия монтаж, е редно да се пробият необходимите отвори на стената. Там обикновено се намират стойките, които спомагат за закрепването на външното климатично тяло. Сега вече идва същинската част на поставянето на тялото – предишните дейности са само подготвителни по характер. Онлайн запитване +359 876 550 393

Монтаж на климатици

Задължителна такса посещение 40лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!Подготовката за поставянето на тръбния път е много важна в тази насока – пътят е необходим за външното и вътрешното тяло, така че да има естетично разполагане на климатика. Тъй като електрическите компоненти за свързване при монтаж на климатици не са никак малко, посредством предназначението им трябва да ги свържем последователно. Подготовката на тръбния път на даден етап от работата привършва, а след това трябва да се заемем и със същинското му монтиране. Една от финалните стъпки при поставянето на инсталации от типа климатични е да се осигури вакуум на системата, с което се оптимизира работата. Освен това така се предотвратява и изтичането на хладилния агент. Това със сигурност ще понижи много работата на климатика и има вероятност да го направи негоден за употреба. Изброените стъпки може и да не се извършват точно в тази последователност – важното е да се приемат като рутина, с която е желателно да се заемат опитни специалисти.

Услуги