0876 55 03 93

Ремонт на керамични котлони

Начало  >  Ремонт на електроуреди  >  Ремонт на керамични котлони

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!

Ремонт на керамични котлони  може да се извърши на високо професионално ниво от нашите специалисти, които предлагат услугите си за територията на София и около София. Котлоните са основен домакински уред, ето защо тяхната изправност винаги трябва да се следи.

В зависимост от това какъв модел и марка са котлоните, и необходимият ремонт, съществуват различни варианти, по които те се поправят, но това, което трябва да се направи първо е да се даде заявка.

На посоченият телефон се записва ден и час за посещение, в удобно за Вас време.

Идвайки на място, колегата извършва диагностика, за да установи проблема и Ви информира, какъв ремонт е необходим и колко ще струва.

Ако е възможно, го извършва веднага, а ако се касае за подмяна на някаква част, отива да я закупи и се връща на второ посещение, за да я монтира. При възможност, това става още същия ден, ако не, се уговаря друг ден и час.

Онлайн запитване +359 876 550 393

Ремонт на керамични котлони

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Ремонт на керамични котлони може да се извърши на високо професионално ниво от нашите специалисти, които предлагат услугите си за територията на абсолютно цялата страна. Котлоните са основен компонент от готварските печки, ето защо тяхната изправност винаги трябва да се следи.   

   Възникването на повреда може да се дължи на различни фактори – изгорели клеми, прекъсвачи и още много други елементи, които се съдържат в една печка. Друга причина може да е възрастта на печката – ако е купена преди много години, няма как да се надяваме да продължи да работи безкрай. Котлоните, също като фурната, са специфични и деликатни, ето защо често пъти поправката им преминава през различни и дълги етапи. Плочите, които са всъщност най-горната и видима част на котлона, задължително се отварят, за да получат специалистите видимост и достъп до проблема. По отношение на това как да разберем, че даден котлон не функционира, обикновено той се нагрява по-бавно от останалите или изобщо отказва да го прави. Това е признак, че нещо с печката не е наред и незабавно трябва да се свържем със специалисти. Фирмата ни разполага с добре обучен персонал, за който не е проблем да отвори котлоните от керамика на печката и да установи сериозността на проблема, след което незабавно да се заеме с отстраняването му. Трябва да се има предвид, че трайността на ремонта на такъв специфичен готварски уред би могла да е по-голяма, ако състоянието му не се следи през определен период от време. Понякога се налага цялостен ремонт на печки.

Услуги