0876 55 03 93

Ремонт на печки

Начало  >  Ремонт на електроуреди  >  Ремонт на печки

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!

Ремонт на печки е поредната услуга, която е достъпна за клиентите ни и при това от нея всеки ден се възползват много от тях. Едва ли някъде има домакинство, което да не разполага с поне една печка за готвене или пък такава, която служи за отопляване на отделните помещения.

В зависимост от това какъв модел и марка е печката, и необходимият ремонт съществуват различни варианти, по които тя се поправя, но това, което трябва да се направи първо е да се даде заявка.

На посоченият телефон се записва ден и час за посещение, в удобно за Вас време.

Идвайки на място, колегата извършва диагностика, за да установи проблема и Ви информира, какъв ремонт е необходим и колко ще струва.

Ако е възможно, го извършва веднага, а ако се касае за подмяна на някаква част, отива да я закупи и се връща на второ посещение, за да я монтира. При възможност, това става още същия ден, ако не, се уговаря друг ден и час.

Онлайн запитване +359 876 550 393

Ремонт на печки

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Ремонт на печки е поредната услуга, която е достъпна за клиентите ни и при това от нея всеки ден се възползват много от тях. Едва ли някъде има домакинство, което да не разполага с поне една печка за готвене или пък такава, която служи за отопляване на отделните помещения.   

   Известни още като калорифери, тези печки заместват парното, което е прекъснато в много жилищни блокове по взаимно съгласие на обитателите или поради някаква друга причина. Тези уреди – печките – винаги трябва да се поддържат в добро състояние, защото възникналата повреда лишава домакинствата от тяхното функциониране. Много са дефектите, които биха могли да възникнат – например повреда в реотаните или във фурната, ако печката е за готвене. Тогава трябва незабавно да се обадим на специалисти, които да отстранят проблема. Понякога дори угасването на електронния таймер, който днес е част от компонентите на съвременните печки за готвене, може да бъде признак за възникнал сериозен проблем. Повреди могат да се появят и при внезапното спиране на тока, в резултат на което изгарят цели контакти и ел табла, а също и домакински уреди. При всеки един от тези случаи незабавно се изисква намесата на електротехник, известни още като електричари. Понякога повредата е свързана само със замяната на изхабена част с нова, но също така е възможно ремонтът да продължи доста дълго. Това могат да кажат единствено специалистите, и то когато дойдат на място и първо извършат преглед на уреда, а след това се заемат с ремонта му.

Услуги