0876 55 03 93

Ремонт на сушилни

Начало  >  Ремонт на електроуреди  >  Ремонт на сушилни

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Много от сушилните работят на принципа на опростената си структура, тоест състоят се единствено от механичен програматор и не разполагат с кондензатор за водата. За сметка на това обаче има въздухопровод, през който излиза отделилата се от водата пара в процеса на работа. При тези уреди ремонтните дейности са сравнително рядко явление, като е възможно за период от няколко години да се наложи подмяната на ос или втулка. Онлайн запитване +359 876 550 393

Ремонт на сушилни

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!Тъй като голяма част от домакинствата все още използват обикновените простори за пране, възможно е да не им се налага да прибягват до ремонт на сушилни. Но този уред в действителност може да ни бъде много полезен, особено ако изберем такъв с доказано качество.

Лагерите на мотора също са компонент, който понякога има нужда от смяна, но така сушилнята ще продължи да работи дълго и без проблеми. Друга причина за принудителен ремонт на сушилни може да се окаже недостатъчно добрата поддръжка на уреда от страна на клиента. Без почистването му се стига до изгаряне на термозащитите, а без тях сушенето на дрехи е невъзможно. Така единственото, което ще прави сушилнята, е да харчи количество ток. В по-новите модели се предлага замяна на програматорите с механична платка, която е доста по-евтина от гледна точка на производството. Вместо въздухопровода пък може да се постави кондензатор с легенче, в което да се събира парата. Крайният резултат е до три пъти по-малко харчене на ток, но е добре да се консултираме и със специалист по хладилните уреди, който да проследи работата на компресора и дали системата изпуска газ.


Услуги