0876 55 03 93

Ел.табло с автоматични предпазители

Начало  >  Свързване на ел.табло  >  Ел.табло с автоматични предпазители

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
   Ел.табло с автоматични предпазители е едно от нещата, които определено ще направят таблата по-безопасни и сигурни за обитателите на дома. Днес благодарение на новите технологии на пазара е възможно да имаме страхотна инсталация, която да не застрашава по никакъв начин нашата собственост. Онлайн запитване +359 876 550 393

Ел.табло с автоматични предпазители

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Всеки знае, че електрическите табла биха могли, ако не се поддържат на ниво, да предизвикат къси съединения и дори по-сериозни последици. Така че наистина си струва да помислим за предпазители. Като цяло това е пособие, което много наподобява прекъсвач за лампа. Достатъчно е да погледнем няколко изображения, за да се убедим в истинността на подобно твърдение. Всъщност тези предпазители се поставят паралелно със смяната на цялото табло, а не когато го поправяме. Впоследствие е необходимо да натискаме съответните бутони, ако искаме да изключим някое от захранванията в дома – например това за бушоните или за ел.уредите. Ние предлагаме различни електро услуги на всичките си клиенти, които държат на удобствата в дома си или офиса. За повече въпроси служителите ни винаги са на разположение, така че всяко от нещата, което интересува хората, да им се изясни. Ел.таблата са несъмнено много важни уреди, благодарение на които се осигурява постоянно захранване и така всеки продукт, работещ с ток, няма как да прекъсне работата си. Възможно е да са необходими определени части в хода на поставянето на предпазителите,които не са познати на клиентите. В тази връзка е важно да се каже, че закупуването на необходимите компоненти е по-добре да се оставя на специалистите.

Услуги