0876 55 03 93

Монтаж на ел.табло

Начало  >  Свързване на ел.табло  >  Монтаж на ел.табло

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
   Монтаж на ел.табло е основна услуга в сферата на електро ремонтите, така че е нормално всеки ден от нея да се възползват много хора. Таблата от типа електрически играят много важна роля по отношение на захранването на дома с ток, така че тяхната изправност би следвало да бъде основен приоритет за неговите обитатели. Онлайн запитване +359 876 550 393

Монтаж на ел.табло

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   За съжаление в наши дни има тенденция при всички уреди за дома да не им се обръща нужното внимание, в резултат на което те биват оставяни в лошо състояние, а това рано или късно води до окончателното им разваляне. В случая с поставянето на табло е важно да се знае, че към днешна дата има много хубави и качествени модели, включително и ел.табло с автоматични предпазители. Това е само един от вариантите, до който биха могли да прибегнат клиентите, но за повече сигурност ние препоръчваме да се свържат с нас и така да получат отговори на интересуващите ги въпроси. Таблата, ако бъдат монтирани на високо и професионално ниво, могат да изпълняват функциите си в продължение на дълги години, без да се появят дори и най-малки признаци за влошаване на състоянието им. В интернет и на много други места е възможно да се видят изображения на разнообразни модели табла, което е от съществена полза за хората и им помага при окончателния избор. Таблото обаче трябва да бъде и добре защитено, което е с цел недопускането на къси съединения, водещи след себе си и до по-сериозни последици.

Услуги