0876 55 03 93

Смяна на ел.табло в апартамент

Начало  >  Свързване на ел.табло  >  Смяна на ел.табло в апартамент

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
   Смяна на ел.табло в апартамент нашите специалисти извършват винаги, когато получат повикване от клиентите. Нормално е с течение на времето инсталациите да остаряват и да се износят, което води до смяната им. В апартаментите таблата могат да се монтират на различни места, но често се избира една от стените в коридора. Онлайн запитване +359 876 550 393

Смяна на ел.табло в апартамент

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Всъщност няма значение мястото на таблото – важното е то да функционира добре и да осигурява захранване за стаите. Подаването на ток се извършва именно от таблото, затова ако то е в неизправност, незабавно трябва да се вземат съответните мерки. Таблото може да се повреди в резултат на различни причини, но най-вече от износеност и неподдържане в добро състояние. За съжаление не са малко жилищата, където инсталациите са стари и трябва да се сменят, но това се игнорира от хората. Така в крайна сметка те се озовават в положение, при което смяната идва принудително. Цените на подобна услуга са различни и включват не само смяната на съоръжението, но и още монтирането на отделни компоненти като предпазители. Автоматичните такива са едно от модерните предложения, които позволяват повече протекция и сигурност на съоръжението. Има обаче и други видове предпазители, които могат да се видят на изображения, а и за тях има доста информация. Така че единственото, което се иска от клиентите, е да се свържат с нас и нашите служители не само ще отговорят на всички техни въпроси, но и ще извършат смяна на таблото, ако такава се налага.

Услуги