0876 55 03 93

Ремонт на фурни

Начало  >  Ремонт на електроуреди  >  Ремонт на фурни

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!

Ремонт на фурни, също като ремонт на котлони е една от основните услуги, когато става дума за поправка на домакински електроуреди. Те работят на ток, ето защо често пъти причината за възникването на проблем е в самото електричество. Рязкото му и внезапно прекъсване може да предизвика трайно увреждане във фурната, а излезе ли тя от строя, не е възможно да се приготвя храна.

В зависимост от това какъв модел и марка е фурната, и необходимият ремонт, съществуват различни варианти, по които тя се поправя, но това, което трябва да се направи първо е да се даде заявка.

На посоченият телефон се записва ден и час за посещение, в удобно за Вас време.

Идвайки на място, колегата извършва диагностика, за да установи проблема и Ви информира, какъв ремонт е необходим и колко ще струва.

Ако е възможно, го извършва веднага, а ако се касае за подмяна на някаква част, отива да я закупи и се връща на второ посещение, за да я монтира. При възможност, това става още същия ден, ако не, се уговаря друг ден и час.

Онлайн запитване +359 876 550 393

Ремонт на фурни

Задължителна такса посещение 30лв. за работен ден и в работно време!!!
След направена диагностика от техническо лице на ЕР Строй Ремонти ЕООД се обявява цена и условия за ремонт на уреда или системата!
При налични части ремонтът се извършва на място и веднага, а при липса на частите се уговаря следващ ден и час за второ посещение и ремонт на уреда!   Ремонт на фурни също като ремонт на котлони е една от основните услуги, когато става дума за поправка на домакински електроуреди. Те работят на ток, ето защо често пъти причината за възникването на проблем е в самото електричество. Рязкото му и внезапно прекъсване може да предизвика трайно увреждане във фурната, а излезе ли тя от строя, не е възможно да се приготвя храна.   

   За всяко домакинство такава неприятност е неизбежна – рано или късно готварските печки се развалят, особено ако вече са доста стари. Много признаци биха могли да ни посочат, че нещо с печката ни не е наред. Специално с фурните, например таймерът може да угасне или пък монтираните вътре осветителни тела да не искат да се запалят при включване. Тогава е повече от ясно, че трябва да потърсим помощта на експерти, в чиито компетенции е поправката на печки за готвене. Въпреки че днес за клиентите се предлагат модерни уреди, които имат доста автоматизирани функции, нито едно от съоръженията не е застраховано на сто процента от сериозна повреда. Фурните се състоят от много компоненти, включително и от решетки от типа скара. Възможно е дори те да са в основата на проблема, ако не се почистват и поддържат както трябва. Това обаче е само един от вариантите, а те могат да са буквално десетки. Не е препоръчително за клиентите, особено ако не са в сферата на ел.техника , да се опитват сами да поправят фурната, защото е по-вероятно да задълбочат увреждането на уреда.

Услуги